Floorball Business Partners

Partners

De DF Foundation zoekt actief naar bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de ontwikkeling van de sport om met hen een partnerschap aan te gaan. Aangezien de Foundation events en toernooien organiseert, zijn partnerschappen mogelijk die geldelijk steun verlenen (sponsoring) maar ook die in de vorm van goederen of diensten steun verlenen.

De Foundation staat in het speciaal open voor partnerschappen voor meerdere jaren, en partners die bij willen dragen aan een gezonde en actieve levensstijl geschikt voor topsporters.

Elke partnerschapsovereenkomst wordt opgesteld voor de specifieke partner om er voor te zorgen dat het meeste uit het partnerschap wordt gehaald voor beide partijen. Onderdeel hiervan kan bijvoorbeeld zichtbaarheid bij toernooien en op social media zijn, maar denk ook aan floorball clinics of een eigen bedrijfs-floorball-toernooi.

Wordt een floorball business partner

Ben je geïnteresseerd om floorball business partner te worden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.